1974 - 2024 : 50 ΧΡΟΝΙΑ Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Στη Νάουσα η τελική φάση Εφήβων !

 


 Με επίσημη απόφαση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος η τελική φάση Εφήβων θα διεξαχθεί στην πόλη της Νάουσας. Η Νάουσα επιλέχθηκε ως η καταλληλότερη για να φιλοξενήσει την διοργάνωση ξεπερνώντας στην ψηφοφορία το Άργος (Διομήδης) και την Αθήνα (ΑΣΕ Δούκα) που ήταν συνδιεκδικητές.  Στο final-6, που θα διεξαχθεί στην αρχή της Μεγάλης Εβδομάδος (14-17 Απριλίου), θα συμμετέχουν οι ομάδες του Ζαφειράκη Νάουσας, του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, του Πανελληνίου Γ.Σ., της ΧΑΝΘ, του Διομήδη Άργους και των εκπαιδευτηρίων Δούκα.





23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

diagrafoume kai ta sxolia twra e?? xaxa epidi mas balate mesa ston stavlo

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ είπε...

Τα σχόλια διαγράφηκαν εξαιτίας του ειρωνικού ύφους και των απρεπειών που γράφτηκαν. Ότι θέλει να πεί ο καθένας μπορεί να το εκφράσει κόσμια ... Κανένας πίσω από το προσωπείο της ανωνυμίας δεν μπορεί να σχολιάζει και να αποκαλεί ζώο τον οποιοδήποτε.

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν παλιο ανίδεε, άσχετε και αγράμματε..ούτε ξερεις την προσφορά του ζαφειράκη και μιλάς! Να σε ενημερώσω λοιπόν πως στην προσφορά του ζαφειράκη υπάρχει ξενοδοχείο και μάλιστα 5στερο..και οχι σαν αυτα της πλακας που φιλοξενει η αθηνα τους παικτες πχ. Galaxy! Δευτερον δεν υπήρχε λόγος ν το πάρει αλλη ομάδα αφού καθε χρόνο (σχεδόν) η συγκεκριμμένη φαση γινεται στο Αργος! Και θα μιλήσω συγκεκριμένα...διότι έμαθα για τα όσα συνέβησαν στη συνεδριαση χθες. Ας αφησει λοιπόν τις δικαιολογίες ο Δουκας οτι και καλα ειναι Ιδιωτικό και τα παιδιά εχουν διάβασμα γτ θα σπουδάσουν έξω! Σας πληροφορώ -λόγω της καλής σχεσης που εχω με τα παιδιά του ζαφειρακη - οτι και στο σωματείο αυτο υπαρχουν παιδιά τα οποια φοιτουν σε ιδιωτικά σχολεία και εχουν ως στόχο σπουδές στο εξωτερικο! Αντι να χαιρεστε βοδια που εκει θα δειτε λίγο φυση και θα γευτείτε οικολογικά προιόντα καθεστε και ασχολείστε με ασχετα πραγματα! Τέλος θα πώ οτι όποιος θέλει να παίξει ας παίξει..αλλιώς μη σώσει και παει! Αυτα ειχα να πώ!
Υ.Γ : Μακαρι και του χρονου να γινει εκει για να συμμετασχει και η ομάδα μας!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εννοειτε οτι οι παικτες θα μενουν σε 5στερο ξεν/χειο και οχι
στη σχολη της αστυμομιας?

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς.....

Ανώνυμος είπε...

και το γηπεδο που ειναι μικρο ? θα κανετε κατι και γι αυτο θα το μεγαλοσετε μηπως?

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχ πια φυση ρε το κατσικοχορη να πουμε αντε τραβα να αρμεξεις καμια αγελαδα ρε και αστο handball χαχαχαχα να βγω στην φυση λεει

Ανώνυμος είπε...

οι παικτες της ναουσας δηλαδη οταν βριζουν χριστοπαναγιες και μανες αποκαλουντε αθλητες? χαχα

Ανώνυμος είπε...

pote se evrisan oi paiktes tis naousas re vlaka? mallon ekei katw sthn athina polu flwrakia eiste kai ta neura mesa sto paixnidi ta vlepete alliws otan xaneis ponaei ti na kanoume... !!!

Ανώνυμος είπε...

den nomizw n uparxei provlima me to ghpedo, opoios mporei n paiksei se megalo paizei kai se mikro ;)

Ανώνυμος είπε...

file 2:57 auto to katsikoxwri se gamaei mia Zwh palio mlk !!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως στο "κατσικοχορη" φίλε 2.57 ξέρουν σίγουρα καλύτερη ορθογραφία από εσένα τον πρωτευουσιάνο..... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν στη συνεδρίαση δεν υπήρχε κανένας από το Δούκα.
Οι ομάδες θα έμεναν στο CIVITEL.
Και απλά να σου θυμίσω που έγινε το εφηβικό τα τελευταία χρόνια
2010: Συκεές,
2011: Κιλκίς,
2012: Δράμα,
2013: Αργος.
Οι συγκεκριμένη γενιά "96-97"
έχει παίξει:
2008 Κιλκίς
2009 Κιλκίς
2010 Νάουσα
2011 Λουτράκι
2012 Βέροια
2013 Πτολεμαΐδα
Λίγο άδικο δε νομίζει;

Ανώνυμος είπε...

Λίγη ντροπή ρε παιδιά.. Αυτό μόνο! Καταρχήν όλοι εσείς που θέλετε να λεγεστε παίκτες, κανονικά δεν θα έπρεπε να έχετε κανένα παράπονο! Στην Νάουσα πηγαίνετε για ενα σκοπό! Για να παίξετε και να κάνετε το καλύτερο για την ομάδα σας.. Δεν πηγαίνετε για dolce vita! Οποτε το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σας νοιάζει ειναι το ξενοδοχείο και γενικότερα η διαμονή!.. Και στο κατω κατω εμείς που μείναμε σε σκηνές τι να πούμε;.. Οταν πάτε στρατό τι θα κάνετε;.. Θα κάθεστε σαν κακές πεθερές και θα σχολιάζεται; Δεν νομιζω! Εγω ενα θα σας πω.. Όλοι οι άνθρωποι του Ζαφειρακη, ο σύλλογος, οι γονεις έχουν τρέξει πολυ για να διοργανώσουν αυτήν την φάση! Και σχεδόν χωρις ΚΑΜΙΑ οικονομική βοήθεια ο καθένας απο λιγο, απο γνωστούς προσπαθούν να συνεισφέρουν ετσι ώστε να μην σας λείψει τιποτα! Αλλα βέβαια υπάρχουν και αχάριστοι..(πχ Πανελλήνιος-Δουκας) ή αλλιώς λεφταδες.. Αθηναίοι που άμα δεν γίνει το δικό τους αρχίζουν τις απειλές! Δεν έχω κατι προσωπικό μαζι σας απλα ετσι ειναι.. Θα έπρεπε να εκτιμάτε όλοι τις προσπάθειες αυτόν τον ανθρώπων.. Ειναι άνθρωποι που νοιάζονται για τα παιδιά τους γι'αυτο και πήραν τέτοια πρωτοβουλία! Τωρα όσον αφορά το γήπεδο.. Όπως είχε αναφέρει και κάποιος: Όποιος ειναι να παίξει, θα παίξει! Όποιος ξέρει να παίζει σε μεγάλο γήπεδο παίζει κάλλιστα και σε ενα σχετικά μικρό! Όλα αυτα που έχουν ειπωθεί ειναι καθαρές δικαιολογίες! Η Νάουσα ειναι μια πόλη πολυ όμορφη! Και σας διαβεβαιώνω γιατι έχω παει αρκετές φορές! Εχει πράσινο, καθαρό αέρα, νερά.. Τοπία που κανεις δεν μπορει να συναντήσει κατω στην νότια Ελλάδα! Κανεις δεν μπορει να αμφισβητήσει το κάλλος της! Συνεπώς η έννοια κατσικοχώρι ειναι απλα ενα κακόγουστο σχολιο! Για την ημιτελική φάση τωρα.. Όλοι οι προπονητές έδωσαν συγχαρητήρια στην ομάδα για την φιλοξενία που εδειξε! Οποτε δεν μπορείτε εσείς οι 'ανωνυμοι' να ισοπεδωνεται τα πάντα! Εξάλλου η προσφορά το Ζαφειρακη θεωρήθηκε η καλύτερη.. Επομένως, αντί να κάθεστε και να διαμαρτύρεστε και να γκρινιαζεται για τα πάντα, απλα απολαύστε το! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…….....?!

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ είπε...

Για να μην γίνονται παρεξηγήσεις... παρ ότι η συζήτηση έχει παρεκτραπεί να γνωρίζουν οι σχολιαστές πως τα σχόλια με ανήθικους χαρακτηρισμούς όπως π.χ. μουνάκια, με το πουλί στο χέρι, αρχίδια κ.τ.λ. θα διαγράφονται. Όποιος θέλει ας κατηγορήσει τους διαχειριστές του ιστολογίου για λογοκρισία. Λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έβλαπτε κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

οι ανθρωποι του Ζαφειρακη θα ζητησουν απο τους διαιτητες να ειναι δικαιοι και αντικειμενικοι απεναντι σε ολες τις ομαδες?

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι του Ζαφειράκη τι σχέση έχουν με τους διαιτητές ?

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις τους γονείς από την Αθήνα αχάριστους και λεφτάδες. Και αυτοί το καλό των παιδιών τους κοίταξαν. Έκαναν μία έντιμη πρόταση χωρίς να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα (πολιτικά).
Ο κόσμος είναι μικρός και όλα μαθαίνονται.
Σταματήστε τη μπουρδολογία και ευχαριστηθείτε τους αγώνες.
Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες.

Ανώνυμος είπε...

Kirie mpraoydaki spiti fenete I sfagi ton amnon apo to Argos akoma sinecizete katagkiozides

pazsym είπε...

Πέφτω απο τα σύνεφα. 35 χρόνια υπηρέτησα και υπηρετώ το Ελληνικό Handball και πρώτη φορά διαβάζω σχόλια που με κάνουν να θέλω να σφαλιαρίσω όσους τα γράφουν και δεν έχουν λίγη ντροπή. Δεν θα κάνω τον άμεμπτο,μα σήμερα αντί να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε μιά Χαντμπωλική εκδήλωση, καθώσαστε και βρίζεστε μεταξύ σας. Ντροπή παιδιά, με ανθρώπους που υπηρετούν το Handball στην ομάδα του Ζαφειράκη υπήρξαμε αντίπαλοι με ήθος και με σεβασμό σε ότι υπηρετούσαμε και υπηρετούμε. Χάρηκα που βρέθηκα με αυτούς που χρόνια τώρα προσπαθούμε για το καλύτερο στον δικό μας αθλητικό χώρο, τους αντίπαλους μου τότε και παντοτινά φίλους μου, αφού έχουμε κοινό σκοπό και αγάπη για ότι κάνουμε. Ευχαριστούμε για την φιλοξενεία στην υμιτελική φάση και ευχομαι απο καρδιάς καλή επιτυχία στην Τελική. Ο Καλύτερος ας είναι ο νικητής και να τον χειροκροτήσουμε όλοι μαζί. Τι και άν είναι ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ-ΔΟΥΚΑΣ-ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ-ΧΑΝΘ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Θα είμαι εκεί να σας καμαρώνω...Με αγάπη ονειροπόλος.....

Ανώνυμος είπε...

Η εφηβική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα και όλοι οι αρμόδιοι γύρω απ' αυτήν θέλουμε να δηλώσουμε ότι όσα υποτιμητικά έχουν γραφτεί για τον Ζαφειράκη και τη Νάουσα δεν μας εκφράζουν και τα αποδοκιμάζουμε. Θα χαρούμε να συναντήσουμε ξανά φίλους και να συναγωνιστούμε στο παρκέ, όπως όλα αυτά τα χρόνια.
Κ. Τσαβδαρίδης (προπονητής)
Λ. Μωραϊτης (έφορος)

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί νωρίτερα έγινε αναφορά στο όνομά μου. Προσυπογράφω, πάντως, το μήνυμα του ΑΣΕΔ προς τους ανθρώπους του Ζαφειράκη, τους αθλητές του και τη Νάουσα.
Β. Μπραουδάκης