1974 - 2024 : 50 ΧΡΟΝΙΑ Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας!


 

Στην ενιαία τιμή των 50€ διατίθενται τα φετινά εισιτήρια διαρκείας της ομάδας μας για όλους τους αγώνες της Handball Premier Ανδρών, του Πρωταθλήματος της Α2΄Γυναικών και του Κυπέλλου Γυναικών! Εδώ και αρκετό καιρό ο κόσμος της πόλης ενδιαφερόταν για την κυκλοφορία τους καθώς περιμένει πως και πώς να παρακολουθήσει από κοντά τη νέα μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Ζαφειράκης στο χάντμπολ.

Με αυτά, οι φίλοι του Ζαφειράκη μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες του κορυφαίου ελληνικού πρωταθλήματος χάντμπολ, που από φέτος θα είναι και πάλι ενοποιημένο (όπως πριν την πανδημία), με ακόμη μεγαλύτερη ανταγωνιστικότητα και ενδιαφέρον και ομάδες από όλη την Ελλάδα, μαζί φυσικά με τις κορυφαίες (και με ευρωπαική πορεία) ομάδες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. που θ φιλοξενηθούν στην πόλη μας.

Οι φετινές κάρτες διαρκείας φέρουν ειδική αρίθμηση, με βάση την οποία οι κάτοχοι τους θα συμμετέχουν σε ξεχωριστές κληρώσεις δώρων που θα διεξάγονται στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας!

Η διανομή τους έχει ξεκινήσει!

*Πληροφορίες:

6948542905 (Θεολόγης), 6983312234 (Φώτης), 6986002844 (Γιώργος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: