1974 - 2024 : 50 ΧΡΟΝΙΑ Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Προετοιμασίας συνέχεια ...


Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η προετοιμασία του τμήματος χάντμπολ ανδρών ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιά που ξεκινά σε λίγες ημέρες. Η ομάδα της πόλης μας πέρα από τις προπονήσεις της δίνει και πολλά φιλικά παιχνίδια με γειτονικές ομάδες, μέσα από τα οποία ο προπονητής κ. Δεληγιάννης προσπαθεί φτάσει την ομάδα στην μέγιστη δυνατή ετοιμότητα της μέχρι την έναρξη της Handball Premier.

Το πιο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, αυτή τη φορά κόντρα στην (Κυπελλούχο Ελλάδος) ομάδα της Πυλαίας διεξήχθη στο γήπεδο της Μικράς χθες Παρασκευή 26/8.

Αν και ο αγώνας ήταν φιλικός, το σκορ έληξε 29-23 με νικήτρια την Πυλαία. Ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Δεληγιάννης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά αμυντικά και επιθετικά σχήματα. Η ομάδα μας παρουσίασε σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απουσία του αρχηγού της και περσινού πρώτου σκόρερ της Handball Premier Γιώργου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από έναν μικρό τραυματισμό.



Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων του Ζαφειράκη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σήμερα Σάββατο 3/9 φιλικό αγώνα με την ομάδα της Δράμας 1986.

Δεν υπάρχουν σχόλια: