1974 - 2024 : 50 ΧΡΟΝΙΑ Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Νικητήριο φιλικό επί της Χ.Α.Ν.Θ. για τους άνδρες.


    Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη σε φιλικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη, στο κλειστό "Μίμης Τσικίνας", αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο ομάδα της ΧΑΝΘ. 
Παρά τον τραυματισμό που κράτησε τον, αρχηγό της ομάδας μας και πρώτο σκόρερ της Handball Premier, Γιώργο Θεοδωρόπουλο εκτός του αγωνιστικού χώρου, η ομάδα έδειξε πολύ καλά δείγματα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. 
    Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Δεληγιάννης δοκίμασε διάφορα αγωνιστικά σχήματα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος το επόμενο διάστημα, ενώ χρησιμοποίησε και όλους τους παίκτες (πλην Θεοδωρόπουλου και Αποστολίδη που για λόγους υγείας δεν αγωνίστηκαν).
Αν και άνευ σημασίας, το σκορ έληξε 23-31 υπέρ της ομάδας μας.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι την ερχόμενη Τετάρτη 21/9/2022 η ομάδα μας έχει τον πρώτο της αγώνα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Handball Premier. Γίνονται εντατικές προσπάθειες από την πλευρά της διοίκησης ώστε να μπορέσει ο αγώνας να διεξαχθεί στο γήπεδο της πόλης μας, στο οποίο οι εργασίες στο εσωτερικό του έχουν τελειώσει. Αξία αναφοράς είναι και η προσπάθεια της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Νάουσας, με μπροστάρη τον κ. Παπαφιλίππου Άγγελο, να παραδοθεί το γήπεδο όσο το δυνατόν πιο άνετο και ολοκληρωμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: