1974 - 2024 : 50 ΧΡΟΝΙΑ Ε.Γ.Σ. ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Beach in... Naoussa?

H Νάουσα μπαίνει δυναμικά στον χάρτη του Beach Handball!



Beach in...Naoussa? 🤔🤔🤔
Έπειτα από πυρετώδεις προετοιμασίες και οργάνωση μηνών, ήρθε η ώρα ώστε η Νάουσα να φιλοξενήσει την πρώτη επίσημη διοργάνωση beach handball στην ιστορία της!
Ομάδες από όλη την επικράτεια θα βρεθούν στην πόλη μας, αρχής γενομένης από αύριο για να αναμετρηθούν το Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουλίου σε επίσημους αγώνες στο 1ο τουρνουά “Beach in...Naoussa?”.
Την εκδήλωση συνδιοργανώνει σύλλογος🟧🟦 μας με τον Δήμος Ηρωϊκής Πόλης Νάουσας και το αναψυκτήριο “Alsos”, ενώ το τουρνουά εντάχθηκε και στο επίσημο πρόγραμμα της 🤾🏽 Hellenic Handball Federation - ΟΧΕ που στηρίζει και υλικά την διοργάνωση, με τα μέλη της επιτροπής του beach handball να βρίσκονται ήδη στην πόλης μας και να ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
🌳🌳🌳 Κάτω από τη σκιά των αιωνόβιων πλατανιών και δίπλα από τη δροσιά της Αράπιτσας🌀, στο χώρο του αναψυκτηρίου έχει ήδη στηθεί ένα γήπεδο από άμμο🏖️ (που φιλοξένησε και την διοργάνωση beach volley του Ζαφειράκη, τις προηγούμενες μέρες), όπου και θα δοθούν ωραίες αγωνιστικές μάχες.
Σας περιμένουμε όλους να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα και να παρακολουθήσετε πως παίζεται το No1 άθλημα της πόλης, το χάντμπολ, στην άμμο...🤾🏽‍♀️🤾🏽
Συνδυάστε τη βόλτα και τον καφέ σας στον υπέροχο χώρο του🌳 Alsos Αγίου Νικολάου Νάουσας 🌳με ένα μοναδικό αθλητικό θέαμα!
Δείτε στις παρακάτω εικόνες, το πρόγραμμα των αγώνων και μη χάσετε λεπτό! 😉
🟧🟦#zafirakishc #family #handballpermier #beachhandball #beach_in_Naoussa 🟧🟦


Δεν υπάρχουν σχόλια: